Wil jij een keer met roofvis allrounder en visgids Jordi Rakiman vissen?

14/02/2022
Wil jij een keer met roofvis allrounder en visgids Jordi Rakiman vissen?

Velen zullen hem misschien wel kennen van de filmpjes van JLPikeBustersNL, Jordi Rakiman. Altijd al zeer actief op sociale media met onder andere dikke baarzen, snoekbaarzen en snoeken. Nu is hij begonnen met een eigen gidsbedrijf naast zijn werk: visgids Jordi Rakiman. Check hier wat deze veelzijdige gids zoal aanbiedt!

Door Jordi Rakiman

Baarzen weet deze topper zeker te vinden!

Wat een prachtige buffel!

 

Het begin…

‘Wat zou ik het gaaf vinden om mijn passie in real life met jullie te delen!’ Deze gedachte spookte het afgelopen jaar keer op keer rond in mijn hoofd. Nu wordt het dan eindelijk werkelijkheid… Vanaf zaterdag 19 februari start ik met Visgids Jordi Rakiman. Graag neem ik je mee op pad om een topdag te beleven waarin gezelligheid en effectief vissen centraal staan. Ik stel een ruim spectrum aan hengelsport artikelen ter beschikking zodat je in elke situatie het best mogelijk bewapend bent!

Gezelligheid staat centraal!

 

De meest veelzijdige gids

Alles is in te vullen naar wens! Zowel boot, bellyboat als vanaf de kant is mogelijk, ik laat het je graag zien.

Baars vanaf de kant? Het an allemaal!

De boot> Het vissen vanuit een boot biedt talloze mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het werpend vissen op baars of de pelagische visserij op monster snoek(baars). Jij mag zelf bepalen hoe we gaan vissen en waarop we gaan vissen. Zo kan ik je helpen om op jouw eigen water of nog onbekend water de hotspots te vinden en effectief te bevissen. Natuurlijk kunnen we ook naar mijn stekken gaan!

Grote snoeken laten zich goed vangen vanuit de boot.

De bellyboat> Het vissen vanuit de bellyboat brengt een totaal andere beleving met zich mee. Je bent namelijk letterlijk een met het water. Je onderbenen hangen in het water en je beweegt jezelf voort door middel van. zwemvliezen die aan je voeten zijn bevestigd. De bellyboats zijn voorzien van het FloatPlus systeem om vooral moeiteloos grotere afstanden af te kunnen leggen op zoek naar de juiste stekken en grote vissen. De visserij, techniek en locatie is geheel naar eigen wens in te vullen.

Je kan jezelf perfect positioneren boven je stek met de bellyboat.

Kant> Het vissen vanaf de kant is ook erg effectief en kan bijna overal: van het baarzen aan de rivierplas tot aan het streetfishen in Amsterdam. Ook bij het kantvissen krijg je de vrijheid om beoogde soort en techniek zelf te bepalen. Natuurlijk help ik je graag bij je keuze.

Dikke snorkels zijn ook een mogelijkheid!

Mijn missie is om jou een onvergetelijke visdag te bezorgen waar jouw wensen op de eerste plaats staan. Heb jij zin in gezelligheid, wil je iets bijleren en eindelijk die grote baars, snoekbaars of snoek vangen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik hoop je snel te zien! Tight lines!

 

Neem een kijkje op mijn gloednieuwe website of stuur mij even een berichtje op Facebook of Instagram Omdat ik dit naast mijn reguliere werk ga doen, ben ik uitsluitend beschikbaar op zaterdag of zondag!