Win de NIEUWSTE Deeper Chirp fishfinder – € 60 KORTING als je niet wint

20/12/2021
Win de NIEUWSTE Deeper Chirp fishfinder – € 60 KORTING als je niet wint

Doe mee met de waanzinnige WINACTIE en maak kans op een Deeper Smart CHIRP+ fishfinder t.w.v. €319,-! Meedoen? Klik HIER, deel dit bericht op je Facebook tijdlijn en beantwoord de prijsvraag. 

Al jaren timmert Deeper behoorlijk aan de weg met de innovatieve uitwerpbare fishfinders, die bij de meeste vissers al wel bekend zijn. Het begon allemaal in 2013, toen Deeper voor het eerst de markt betrad met hun unieke sonar die je kon gebruiken vanaf de kant, op de (belly)boot of de kajak. Ondertussen hebben ze bij Deeper niet stil gezeten en blijven ze innoveren. Na een aantal verbeterde versie’s van o.a. de Deeper Smart Sonar en de Deeper Pro is dit jaar de Deeper Chirp+ 2 uitgekomen, hét nieuwe paradepaard.

Alles tot in de puntjes af te leze op je mobile device zoals tablet en smart phone.

De Deeper Chirp+ 2 maakt het mogelijk om bodemstructuren, scholen vis en vegetatie te zien op het scherm van je smartphone of tablet. Hierdoor blijf je licht bepakt, en hoef je geen dieptemeter met bijbehorende accu en kabels mee te nemen. Het systeem werkt eenvoudig, je downloadt de Deeper app thuis of aan de waterkant, je zorgt dat de Deeper is opgeladen en je kunt aan de slag.

Signalen die uitgestuurd worden met meerdere frequenties tegelijk. Dat levert super gedetailleerd beeld op.

 

Hoe werkt het?

De Deeper Chirp+  schakelt in zodra hij het water raakt. Je kunt hem dus aan je lijn bevestigen en inwerpen. Echter kun je er ook voor kiezen om hem aan je boot of kajak te bevestigen met de Deeper Flexible Arm Mount, deze is los verkrijgbaar. Vervolgens maak je verbinding via Wi-Fi, het kost dus geen mobiele data om de app te gebruiken!

Met de Deeper Flexible Arm Mount bevestig je de Deeper probleemloos op een boot, bellyboat of kajak.

Vervolgens begint de Deeper Chirp het signaal uit te zenden, en de resultaten hiervan zie je terug op het beeldscherm van je telefoon of tablet. Je kunt kiezen voor de traditionele sonar, of voor de sonar met de Chirp-technologie. Dit betekent dat de Deeper signalen met verschillende frequenties naar de bodem stuurt, in tegenstelling tot de traditionele sonar, waarbij signalen met maar één frequentie worden verstuurd. Dit resulteert in een helderder signaal met een hogere resolutie.

Een super gedetailleerde kaart maken van je thuiswater! Nooit meer voor verrassingen staan 🙂

Wanneer je de Deeper binnendraait of ermee vaart, wordt er automatisch een waterkaart aangemaakt van het water waar je vist. Overigens heeft de sonar een bereik tot 100 meter, en kunnen dieptes gescand worden variërend van 15 centimeter tot 100 meter.

Speciale AANBIEDING! Nu krijg je maar liefst € 60,- KORTING op de Deeper Smart CHIRP+!!! Klik HIER.

Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat na een halve visdag de accu leeg is. Wanneer je GPS ingeschakeld hebt, is de gebruiksduur 6,5 uur, en wanneer GPS is uitgeschakeld kan dit oplopen tot maar liefst 8 uur. De batterij wordt opgeladen door middel van snellading, hierdoor is hij in een uurtje tijd voor 80% opgeladen, volledige oplading duurt 110 minuten. Opladen gaat door middel van een Micro-USB kabel.

 

HIER doe je mee met deze winactie! De Deeper Chirp+ is nu bovendien met maar liefst €60,- te verkrijgen, klik HIER.