***WIN een Raymarine Element 9 FISHFINDER***

06/04/2021
***WIN een Raymarine Element 9 FISHFINDER***

***Update: Door een organisatorische dwaling op RM HQ hebben we de prijsuitreiking moeten uitstellen naar 21 mei. Excuses voor eventueel ongemak!***

Welkom bij deze supervette WINACTIE van Raymarine en Nautas Boatshop. En dat in de gesloten tijd! Iedereen die mee doet, maakt kans op een Raymarine Element 9 fishfinder! Een fishfinder boordevol features, een waarmee geen vis zich meer kan verschuilen. Niet alleen win je de unit, ook zal Yaïr Nauta van Nautas Boatshop de Element vakkundig op jouw boot installeren zodat jij er in het nieuwe roofvis seizoen plug & play mee aan de slag kunt.

Klik HIER om mee te doen.

De Element 9 HV van Raymarine is voorzien van HyperVision™-sonartechnologie, dit zorgt er voor dat je het scherpste beeld van de onderwaterwereld te zien krijgt. Met de Sidevision, DownVision en RealVision 3D is het zeer eenvoudig om vis, begroeiing en structuren onder water te identificeren. De dieptemeter is voorzien van een 9 inch groot, weersbestendig LCD-kleurendisplay waardoor je vanuit elke kijkhoek een scherp beeld hebt.

Check bovenstaande video waarin Yaïr Nauta tekst en uitleg geeft over de Raymarine Element fishfinder.

Daarnaast is de Element 9 HV uitgerust met ingebouwde GPS, hiermee kun je bijvoorbeeld stekken opslaan. De dieptemeter kan gebruikt worden met Navionics kaarten, RayMarine Lighthouse CN2 en C-map.

Veel succes iedereen. 30 april maken we de winnaar bekend in het bericht op Facebook!

 

Voor meer informatie over de Element, klik HIER.

Raymarine