Zeebaars junky – Exclusief op de zoute roofvis

21/05/2020
Zeebaars junky – Exclusief op de zoute roofvis

De zeebaars is meer dan zomaar een van de roofvissoorten. Sommige vissers gaan helemaal op in de visserij op deze mysterieuze vis. Je zou het bijna een subcultuur kunnen noemen binnen het roofvissen ansich met regelrechte addicts. Een van hen is Wilbert ten Broek van SeabassJunky.

Wilbert is een Zeeuw en als je dan al een beetje roofvisbloed hebt en een fetisj voor kunstaas, dan kan het niet anders of de zeebaars komt in het vizier. En jawel, Wilbert is er een hoor… echt zo’n crack die uren maakt op en langs het zoute water op jacht naar de felbegeerde stekels. Al jaren.

Wilbert met zijn scooter en twee van die exclusieve producten die hij verkoopt.

Dat niet alleen, ook heeft hij een voorliefde van dat moeilijk te verkrijgen exclusieve zeebaarsmateriaal. En dan met name hengels, softbaits en hardbaits die tot in de puntjes zijn uitgedacht en ontwikkeld. Deze passie binnen een passie is uiteindelijk uitgemond in zijn webshop SeabassJunky. Echt geld ermee verdienen staat op de tweede plek, Wilbert wil zijn  passie delen en in Nederland een plek bieden waar je makkelijk aan die exclusieve topmerken kunt komen. Hieronder een kleine selectie.

 


 

Softbait> Albie Snax Super

De Albie Snax zijn in opmars, zoveel is duidelijk. Een softbait met een heel hoog eigen gewicht en daarom zeer interessant om langs kantstekken te vissen, plekken in de luwte, of als zeebaars hoog in het water aan het azen is. Specialist Mourat Akkouh gebruikt ze al een tijdje en met groot succes, klik HIER. Dan nu voor diegenen die niet kunnen wachten op de herfst als de zeebaars een voorkeur heeft voor grotere snacks 🙂 De Super Snax van 22,9 cm. Klik HIER.

Zeebaars vorig jaar gevangen met de kleinere Albie Snax. Helaas nu nog verhinderd door een blessure, maar eenmaal fit gaat Wilbert zeker de Super Snax zwemles geven 🙂

 


 

Luggage> Spanish Lures Mega-Box

Compact en comfortabel, meer heb je als zeebaarsvisser toch niet nodig?!

Ideaal voor de struinende zeebaarsvissers. Gemaakt van hoogwaardig PVC kunststof en extreem licht van gewicht. 19 compartimenten voor je kunstaas, wat je in staat stelt om het snel te kunnen pakken, zonder dat je in een bak haken grijpt. Comfortabel te dragen en alles bliksemsnel binnen handbereik. Klik HIER.

 


 

Hengels> High end zeebaars

Op de markt kun je tal van goede hengels vinden voor zeebaars, maar voor Wilbert moet dat net even dat beetje meer hebben. Liefst hengels die speciaal en alleen zijn ontwikkeld voor de zoute rover. Daarbij bijvoorbeeld alleen al het super exclusieve Tenryu voor de echte liefhebber tot lager geprijsde hengels van Major Craft en Spanish Lures die nog steeds uitstekend voldoen. Kijk eens rond, klik HIER.

 


 

Softbait> RA’IS Spotter 2.0

De nieuwe hit voor dit seizoen?

Misschien wel de sensatie van het zeebaarsseizoen 2020. De Spotter, gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Deze shads worden niet gegoten, maar geïnjecteerd onder druk voor een betere afwerking (overigens handmatig) en hogere dichtheid en robuustheid.

Veelzijdiger ga je het niet snel vinden…

Het onderscheidende van de Spotter, deze softbait reageer gemakkelijk en nauwkeurig op bewegingen die de visser er aan geeft. Bovenal, veel veelzijdiger ga je softbaits niet vinden. Je kunt hem Texas, Carolina, jika en weedless vissen, maar ook op een jighead. Klik HIER.

 


 

Oppervlakte plug> Fishus Espetit

Echt zo’n hardbait voor de zeebaarsvisser die het next level wilt oppakken in de oppervlakte. Ideaal voor plekken waar de hengeldruk hoog is en waar de zeebaars maar mondjesmaat over de streep te trekken is. Speciaal gemaakt voor verre worpen en voorzien van interne kogels voor extra attractie. Ook nog speciaal twee holtes die voor extra luchtbellen zorgen in zijn kielzog. Klik HIER.

 

Voor diegenen die op zoek zijn naar echt exclusief zeebaarsmateriaal, SeabassJunky is the place to be!