Alles wat je moet weten over The Walking Best – Gloednieuwe YT roofvis competitie

24/11/2022
Alles wat je moet weten over The Walking Best – Gloednieuwe YT roofvis competitie

Vier regelrechte topteams nemen het tegen elkaar op. Vissend vanaf de kant, kunstaas only en heel Nederland als wedstrijdparcours. Alle teams met in hun kielzog een professionele cameraman die alles vast legt.  Welkom bij The Walking Best. Hier leggen we alles uit wat je moet weten over deze gloednieuwe Roofmeister YouTube competitie. 

Doe mee aan The Walking Best Poule en maak kans op waanzinnige prijzen! Klik HIER

Terug naar de roots van iedere roofvisser, het vissen met kunstaas vanaf de kant. Dit keer geen boten en fishfinders, maar alles te voet. Hoe kun je beter de skills en know how van een topper onder de loep leggen? In deze high end serie videoafleveringen gaan 4 wedstrijdkoppels (scroll naar onder voor de 4 teams) de strijd met elkaar aan. In totaal zijn dat 6 onderlinge duels, waarbij dus elk team het een keer tegen een van de andere drie opneemt.

Natuur, industrie, down town, overal mag er gevist worden. Als het maar vanaf de kant is.

Waar er gevist mag worden? Overal! Daar waar een bepaald team het meest vertrouwen in heeft. Of dat nu de uitgestrekte oevers zijn van de Delta-wateren, woeste rivieren, pittoreske poldersystemen, monotone kanalen of woonwijksloten… Als het maar vanaf de kant is. Elk team bepaalt op de desbetreffende datum een tijdstip om te starten. Bij de eerste worp gaat de tijd lopen en begint 10 uur non stop hardcore roofvissen.

 

Het doel

Welke vissoorten tellen er? Wel, the big three, dat wil zeggen snoek, snoekbaars en baars. Bedoeling is dat een team ze zo groot mogelijk vangt. Hierbij telt de grootste snoek, twee grootste snoekbaarzen en twee grootste baarzen, van centimeters omgerekend naar punten. Is de kaart die dag vol, dan krijgt dat team bovendien 80 bonuspunten.

Ready to rumble!

Het team met die dag het meeste punten wint de onderlinge battle. Daarmee krijgt dat team 3 punten, het verliezend team 0 punten en in het onwaarschijnlijke geval van gelijkspel krijgen beide teams 1 punt. Eigenlijk hetzelfde als bij voetbalcompetities. Het team met op het einde de meeste punten wint The Walking Best.

Teamwork zal van essentieel belang zijn.

Tijdens al deze onderlinge confrontaties krijgt elk team een professioneel cameraman mee die alles van A tot Z vast legt. Welke keuzes worden er gemaakt op het gebied van wateren, stekken, kunstaas, vistechnieken en noem maar. Natuurlijk zien we euforie bij teams, maar hoe wordt er om gesprongen bij tegenslagen? Zand er over en doorpakken of toch ff bitchen op elkaar?

1 ding kunnen we verklappen. Er worden verrassende vangsten geboekt en dat is nog zachtjes uitgedrukt!

Ga er maar van uit dat er dikke roofvissen worden gevangen en dat op de meest onverwachte momenten. Maar er zullen ook dingen goed mis gaan. Ook dit ga je te zien krijgen. Beleef het mee. Medio december zal de eerste aflevering uitgezonden worden op het Roofmeister YouTube kanaal. Abonneer je HIER en zorg dat je niets mist.

Wil jij kans maken op waanzinnige prijzen. Doe mee aan onze TWB Poule, spoedig meer info.

Hoe zullen de onderlinge confrontaties vergaan? Zal er een team zijn dat alles gaat winnen? Of… wordt het bloedstollend spannend! Wie wordt The Walking Best (TWB)?

We zijn benieuwd naar jouw voorspellingen. Doe mee met onze ***TWB-Poule*** en voorspel de uitkomst van alle onderlinge duels, net als bij een WK Voetbal Poule. Heb jij het goed dan maak jij kans op fantastische prijzen met een totale prijzenpot van €1.200,-. Spoedig meer nieuws over deze TWB Poule. 

 

De deelnemende teams

TEAM SHIMANO>Jordi Rakiman en Lennard Ringnalda van Shimano. Geen vistechniek die hen vreemd is. Van Ned rig tot jerkbaits, van dropshot tot twitchbaits, Team Shimano weet exact welke techniek wanneer het meest succesvol is. Stad en land worden afgereisd voor de beste visstekken.

 


TEAM HTO/WESDIJK>Jaimy Posthumus en Goran Krnjic. Bij elkaar opgeteld hebben zij de meeste jaren ervaring. Jaimy met name bekend om zijn bloedfanatieke zeebaarsvisserij en visgids Goran voor de metersgrote meervallen. Maar ondertussen net zo goed bedreven in de multi-roofvisserij.

 


 

TEAM FOX RAGE> Koen Sipma en Thijs van den Acker. Beide heren hebben er al heel wat meters op zitten. Toch zit hun effectiviteit in het uitkammen van stekken waarvan ze simpelweg weten dat er grote roofvis schuilt.

 


 

TEAM WESTIN>Toon van Ham en Gilles Koolen. Tegenpolen van Team Fox Rage, deze krijgers leggen juist enorme afstanden af en geen terrein dat voor hen onbegaanbaar is. Stappenteller aan en gaan met die banaan. Uiteraard ook een neusje voor die zuper duper topstekken.

Het gaat er om spannen Roofmeisters, ALLES halen de teams uit de kast om zich tot The Walking Best te mogen omdopen. Stay tuned voor de allervetste roofvis competitie.