De Bloody serie van HART

14/04/2023
De Bloody serie van HART

Van de hengels van HART die in Nederland te krijgen zijn, zijn de meesten van de Bloody serie. Het mooie aan deze serie is dat deze hengels ook voor veel verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Lees in dit artikel over vier hengels van de Bloody serie van HART.

 

Bloody IKA 8’3 Spin

We trappen af met een hengel die waarschijnlijk het meest allround geschikt is voor de visserijen in Nederland. Deze hengel is 2,55m lang en heeft een werpgewicht van 8-25 gram. Hiermee kun je dus prima vissen op baars en snoekbaars met lichter kunstaas. Door de lengte is deze perfect in te zetten vanaf de kant en verre worpen zullen geen probleem zijn.

Onze Marco Schouten vist met deze hengel en is meer dan tevreden!

De FUJI K ALCONITE ogen en FUJI VSSM/B+TVSK molenhouder met carbon klem zorgen voor soepele, betrouwbare prestaties. De hengel wordt ook geleverd in een gevoerde mesh hengelzak die zorgt voor gemakkelijk transport en veilige opslag. Met de gevoelige, spliced-in top geef je perfect je actie door aan je kunstaas en elke beet zal direct doorkomen. Geen beet meer om te missen! Check hem HIER.

 

Bloody IKA UL

Een beetje hetzelfde als de hengel hiervoor, maar dan een stuk lichter. Deze hengel heeft een werpgewicht van 2-12 gram en is bedoeld voor de aller lichtste visserijen. HART zegt zelfs dat de hengel zo licht is, dat hij bij harde wind haast uit je handen waait! Met 247cm lengte ben je nog steeds in staat om je aas een heel eind weg te katapulteren.

Een leuke hengel voor de aller lichtste visserijen!

Dit is wel zo prettig, want van het gewicht van je aas moet je het niet hebben. Ook deze heeft een versneden top voor extra gevoeligheid. Als we kijken naar de visserijen in Nederland, is deze hengel het meest geschikt voor bijvoorbeeld forel op het Oostvoornse meer, een leuke bezigheid in de gesloten tijd, nu dus! Ook het gooien van super lichte pluggen op baars en snoek op kleiner water kan goed en het vissen met lichte jigs tijdens bijvoorbeeld het streetfishen. Check hem HIER.

 

Bloody Marine Power

De naam zegt het al, marine. Deze hengel is gemaakt voor het zoute, zoals eigenlijk alle producten van HART. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er niet mee op zoet water kunt vissen. De Bloody Marine Power komt in twee versies, een in 285cm met een werpgewicht van 20-80 gram en eentje van 300cm met een werpgewicht van 30-120 gram. Die eerste is perfect voor het vissen op bijvoorbeeld zeebaars in redelijk ruige omstandigheden.

De Marine Power is dé krachtpatser voor zeebaars!

Met de lengte kun je verre worpen maken en je hebt echt meer dan genoeg kracht om een sterke zeebaars op afstand de baas te zijn. Hij mag dan wel een hoog werpgewicht hebben, gevoelig is de hengel gewoon! Hij wordt geleverd in een luxe foedraal die hem beschermt voor het zand en het zout tijdens transport voor een langere levensduur. Check hem nu HIER.

 

Bloody Popping Travel

Ben je van plan om net als steeds meer mensen een reis te maken naar het warme zoute? De HART Bloody Popping Travel is precies wat je nodig hebt voor grote vissen op topwaters! Deze strakke pook van Hart neem je overal mee naar toe op vakantie, zodat ook daar gewoon gevist kan worden. De sterke 3-delige Hart Bloody Popping hengel is bijzonder sterk en toch erg licht in de hand. Met de juiste molen maakt de vis geen schijn van kans.

Perfect om mee te nemen op reis.

De hengel is 239cm lang en heeft een werpgewicht van 80-210 gram. Robuust en super zout bestendig voor een langere levensduur. Zoals eerder gezegd, neem je hem makkelijk mee op vakantie want hij heeft maar een transport lengte van 85cm. Dit past in de meeste koffers, zodat je geen hengelkoker nodig hebt. Check hem nu HIER.

 

De HART Bloody serie heeft dus echt hengels van ultra light tot ultra zwaar, van de kleinste vissen tot de grootste zeemonsters. Neem ook een kijkje op de website van HART om te zien wat er nog meer is.