De grootste Europese roofviswedstrijd – Predator Tour – De vooravond

29/05/2019
De grootste Europese roofviswedstrijd – Predator Tour – De vooravond

De spanning zal te snijden zijn op HQ Predator Tour. Zowel voor de organisatie als de deelnemers. Maar liefst 110 teams zullen strijden om Europees’ meest prestigieuze wedstrijd te winnen. Abu Garcia en Berkley zijn hoofdsponsoren en zullen met hun beste equipes een gooi doen naar de titel. 

  

TEAM> JEREMY STAVERMAN & CLAES CLAESSON

Het droomteam tijdens een training.

Allereerst misschien wel het meest spraakmakende team. De Zweed Claes Claesson, zo gek als een deur, maar een uitstekend visser en productonwikkelaar van Abu Svartzonker. Hij vist samen met Jeremy Staverman, er is nauwelijks een viscompetitie die deze topper niet heeft gewonnen, en inderdaad, ook heeft hij de Predator Tour al eens eerder op zijn naam geschreven.

 


 

TEAM>PIETER-BAS BROECKX & RUBEN DEKKERS

Wauw, wat een verrassing. Roofvisheld Pieter-Bas Broeckx vist mee en wel als team ABU/Berkley, samen met snoekspecialist Ruben Dekkers. Als deze mannen de krachten weten te bundelen dan kan het wel eens losch gaan. Superleuk trouwens, Pieter-Bas is van de VISTECHNISCHE DIENST. Een van zijn twee kompanen uit dit team gaat mee op de boot, zodat je alles kunt volgen van Pieter-Bas en Ruben tijdens de wedstrijd. Vet 2.0!

Pieter-Bas, iemand die heel ver is in het baars- en snoekbaarsvissen!

 


 

TEAM>JELLE DE JONG & MITCHELL CROESE

Dit team met Berkley/Abu pro-staffer Jelle de Jong kan wel eens hoge ogen gaan gooien. Jelle heeft behoorlijk furore gemaakt met het vangen waanzinnig grote snoeken. Waar? Nou op wateren binnen het wedstrijdparcours. Tel uit je winst. Natuurlijk heeft hij zich ook het baars- en snoekbaarsvissen eigen gemaakt en heeft ie in Mitchell de ideale teammaat gevonden.

Jelle heeft behalve snoek ook een ware passie gevonden voor baars en snoekbaars.

 


 

Natuurlijk doen er niet alleen Nederlandse en Belgische teams mee, de deelnemers komen overal vandaan en ook Abu en Berkley halen hun beste vissers uit den ‘verre’ van stal.

Editie van vorig jaar. Dit keer 110 boten!!!

 


 

TEAM>ARNAUD RIZZI & MATTHIAS LOTHY

 


 

TEAM>DIRK NESTLER & TOBIAS VOIGT

 


 

Maak je klaar voor een spectaculair roofvisevent Roofmeisters. De vonken zullen er van af spatten. Klik HIER om het leaderboard LIVE te volgen. Gaan wij zeker weten doen, jij ook?

Kijk op FACEBOOK EN INSTAGRAM van Berkley & FACEBOOK en INSTAGRAM van Abu Garcia om deze teams op de voet te volgen.