De meest geniale, slimme accu van dit moment

04/03/2022
De meest geniale, slimme accu van dit moment

Rebelcell heeft de laatste paar jaar geniale accu’s op de markt gebracht. Weg met die zware lood accu’s van 30 kg, lithium accu’s zijn nu the way to go! Veel lichter, duurzamer en krachtiger in een. De nieuwste accu van Rebelcell kan jouw fishfinders een hele dag van stroom voorzien en kan ook nog eens fungeren als startaccu van je motor tegelijkertijd!

De alles in een accu

Gloednieuw en vers van de pers, de nieuwste accu van Rebelcell: de 12V80 Pro. Deze accu is speciaal gemaakt om jouw fishfinders van stroom te voorzien en tegelijkertijd je buitenboordmotor te voorzien van stroom. Met 80AH vermogen, hoef je je geen zorgen te maken over schermen die uitvallen of een motor die niet meer start.

De 12V80 Pro, de alles in een accu.

Deze accu heeft het vermogen om motoren te starten tot 300PK. Deze accu kan zichzelf opladen aan de dynamo van de buitenboordmotor, waardoor er geen range extender nodig is. Zo loop je nooit zonder stroom en kun je al je energie steken in je visdag.

Compact, licht en krachtig. Geen twee aparte accu’s meer nodig achterin de boot!

De 12V80 Pro is compatibel met elke fishfinder op de markt en met de geïntegreerde bluetooth app kun je precies aflezen hoe het staat met de laadstatus, capaciteit en voltage. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je visdag en weet je precies of je die paar uurtjes extra nog kunt halen. Deze accu is krachtig, multifunctioneel, waterdicht en weegt slechts 10 kilo.

Op je telefoon kun je precies aflezen hoe het staat met je accu! Handig!

 

Deze nieuwste accu van Rebelcell zorgt er dus voor dat jij ongestoord de hele dag jouw fishfinders kunt voorzien van stroom en je motor kunt starten. Hij laadt zichzelf op aan de dynamo van de buitenboordmotor zodat je niet zonder stroom komt te zitten! Check nu de website van Rebelcell!