Doe mee met de leukste roofvis wedstrijd van Nederland – De Yamaha Pro Fishing Cup 2023

15/05/2023
Doe mee met de leukste roofvis wedstrijd van Nederland – De Yamaha Pro Fishing Cup 2023

Al weer voor de derde keer gaat Roofmeister de Yamaha Pro Fishing Cup (YPFC) organiseren, dit keer op 1 en 2 juli! Een wedstrijd waar iedereen aan mee kan doen en met heel Nederland als parcours. Kun je niet wachten en wil je meteen inschrijven? Klik HIER

***INSCHRIJVEN KAN TOT 22 JUNI***

Altijd al eens mee willen doen aan een echte roofviswedstrijd? Twee dagen fanatiek vissen met je vismaat en wellicht in de prijzen vallen, hoe vet is dat?! De YPFC is een wedstrijd voor iedereen. Jong, oud, man, vrouw, wel of geen (bellyboat), iedereen kan meedoen.

Check onderstaande video van vorig jaar om de unieke sfeer te proeven. Klik HIER om je voor dit jaar in te schrijven. 

Denk jij dat jij met je vismaat hoge ogen kan gooien? Schrijf je nu in. Of wil je meedoen met je vriendin of vrouw? Wie weet is het leuk om met je vader, zoon of kleinzoon mee te doen. Het is allemaal al gebeurd en kan ook gewoon.

Jawel, het gebruik van een boot is toegestaan, maar…

…kantvissers gaan ook mee doen en guess what. Vorig jaar wonnen kantvisser de Yamaha Pro Fishing Cup!

Ook bellyboaten en kajaks zijn toegestaan.

Jong, oud, man of vrouw, iedereen kan meedoen! Hoe tof om als vader & zoon mee te doen of vriend & vriendin, vrouw & man?!

En jawel, je kunt met die fully equiped boot een gooi naar de overwinning doen. Of wat te denken van een compleet uitgeruste bellyboat of kajak? Maar natuurlijk is ook het kantvissen toegestaan. Minder kans als kantvisser? Nope, vorig jaar werd de zege binnengehaald door Van de Beek© & Van der Weij… Inderdaad, beiden kantvissers.

 

In heel Nederland

Elke ochtend ontvang je een unieke wedstrijdbadge die zichtbaar moet zijn op de vangstfoto!

Natuurlijk ook bijzonder dat we ons gehele land als wedstrijdparcours hebben uitgekozen. Dat is het mooie voor een online event, de mogelijkheden zijn eindeloos. Als de vangstfoto maar op tijd ingestuurd wordt met de unieke wedstrijdbadge, die beide ochtenden wordt opgestuurd. Zie hiervoor het wedstrijdreglement, klik HIER.

Bo Staartjes gaat weer op pad voor het maken van uiteindelijk een heel vette videoreportage van dit event.

Een groot parcours dus en dat wordt voor de razende reporter Bo Staartjes niet makkelijk. Bo gaat wederom twee dagen op pad om willekeurig deelnemers op te zoeken voor het opnemen van coole videobeelden. Hopelijk ook bij jou en vismaat als jullie net een bak aan het drillen zijn 😉

Op HQ Roofmeister zitten we klaar als organisatie om de score bij te houden, vangsten goed te keuren en om natuurlijk weer zo’n te gekke live blog te maken.

Natuurlijk zullen we net als de voorgaande edities een spraakmakend liveblog maken op Roofmeister.nl. Hier kun je alle deelnemers volgen met een live leaderboard, actuele vangsten en last but not least leuke anekdotes. Zie HIER de live blog van de finaledag van vorig jaar.

 

 

Hoe werkt het?

Sponsor van de dikke shoptegoeden dit jaar is Wout van Leeuwen in Vlaardingen!

Je schrijft je samen met je vismaat HIER in als team, maakt 20 Euro over en we sturen je dan z.s.m. een deelnemerspakket op, bestaande uit een verplicht te gebruiken meetlint plus twee Yamaha Pro Fishing caps. Vanaf dan is het wachten op de wedstrijddagen. ***INSCHRIJVEN KAN TOT 22 JUNI***

Ook voor de leukste visfoto en niet-visfoto is een prijs beschikbaar!

Daarbij gaat het per koppel om de twee grootst gevangen snoeken*, twee grootste baarzen, twee grootste snoekbaarzen, grootste zeebaars, grootste roofblei/winde en grootst meerval. Voor wat betreft de meerval telt de helft van de totale afmeting.

*afhankelijk van de watertemperatuur wordt besloten of snoek meetelt of niet.

 

Wat kun je winnen?

Hoe gaan jij en je vismaat de strategie bepalen voor twee wedstrijddagen?

Vrijwel alle roofvissoorten mee met deze wedstrijd, dus niet alleen de grote 3, ofwel baars, snoek en snoekbaars. Ook met de meerval, roofblei/winde en zelfs de zeebaars kunnen punten gescoord worden. Vang je de grootste van een bepaalde soort gedurende de twee wedstrijddagen, dan ontvang je ook nog eens een waardebon van €100,- van Wout van Leeuwen.

Wout van Leeuwen, dit jaar de sponsor van deze competitie!

Uiteindelijk gaat het in het klassement om de hoogste eindescore, waarbij de centimeters als punten geteld worden. Worden jullie eerste dan ontvang je €400,- shoptegoed bij Wout van Leeuwen. De tweede plek krijgt €300,- shoptegoed en de nummer drie €200,-.

Zelfs met zeebaars kun je in de prijzen vallen!

Ook voor de mooiste visfoto is een toffe prijs en hetzelfde geldt voor de leukste niet-visfoto. In beide gevallen win je een dag vissen met een van de UFX visgidsen.

Meerval net zo goed. En het is toegestaan om daar een vies gezicht bij te trekken 😛

Omdat we liefst zoveel mogelijk winnaars willen, kun je als koppel maar één prijs winnen. Stel, je wint overall en je hebt de grootste baars gevangen, dan win je de €400,- shoptegoed. De prijs voor de grootste baars (€100,- shoptegoed) gaat dan naar de tweede plek op de lijst met grootste baarzen.

Doe mee en maak kans op vette prijzen. Klik HIER.

Klik HIER  om naar de aanmeldpagina te gaan. Hier zie je vind je alle informatie om mee te kunnen doen. Heb je nog vragen, dan kun je die sturen naar info@roofmeister.nl. Succes! ***INSCHRIJVEN KAN TOT 22 JUNI***

 

De organisatie behoudt zich het recht om te allen tijde wedstrijd reglementen te wijzigen en is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade. Bijzondere aandacht voor de snoek. Mocht de organisatie het vanwege een te hoge watertemperatuur onverantwoord vinden om op snoek te vissen, dan zal deze vissoort uit het wedstrijdreglement worden geschrapt.