Ga jij deze roofvis competitie op je naam schrijven?

02/03/2023
Ga jij deze roofvis competitie op je naam schrijven?

Schrijf je nu in voor dé allround roofviscompetitie vanaf de kant, de Benelux Lure Contest. Je kunt deelnemen aan het vierluik aan wedstrijden of kiezen voor een enkele wedstrijd. Aan jou de keuze! Eén ding is zeker, de organisator, hengelsportwinkel De Goeie Vangst, komt met een ware prijzenregen voor de winnaars!

Wil jij meedoen aan de Benelux Lure Contest, stuur dan een E-mail naar beneluxlurecontest@gmail.com.

Natuurlijk is het al tof om aan een enkele wedstrijd, maar hoe gaaf om je met vele andere vissers in competitieverband?! 24 juni wordt er afgetrapt in Kerkdriel, 15 juli in Willebroek (B), 12 augustus in Werkendam en tot slot 2 september in Gent, de thuishaven van hengelsportwinkel De Goeie Vangst.

Eerdere edities waren al een groot succes!

Per wedstrijd gaat het om de 3 grootste snoeken, 3 grootste baarzen en 3 grootste snoekbaarzen. Daarbij wordt er gewerkt met zogenaamde multipliers voor baars en snoekbaars, ofwel voor baars een multiplier van 2 en voor snoekbaars 1,4. Stel jij vangt een snoekbaars van 55 cm, dan wordt dat 55 x 1,4 = 77 punten. Stel jij vangt een baars van 44 cm, dan wordt dat 44 x 2 = 88 punten. Hoe ga jij je plan hierop aanpassen?

Het kantvissen op roofvissen, de meest pure vorm.

Voor de totale competitie telt het algehele eindresultaten. Dus… jouw grootste 3 snoeken, 3 grootste baarzen en 3 grootste snoekbaarzen over alle 4 de wedstrijden. Daarbij tellen alleen snoeken met een minimummaat van 45 cm, baarzen van 22 cm en groter en snoekbaarzen van 42 cm en groter.

Een van de organisatoren van de Benelux Lure contest, Kevin Peirsman van hengelsportzaak De Goeie Vangst.

En mensen, peperdure visboten zijn niet nodig. Sterker nog, het is kantvissen only, waarbij wadend vissen wel is toegestaan. Vangsten die met een smartphone worden ingestuurd, worden direct verwerkt in de Fish Champ App. Vanzelfsprekend wordt er alleen met kunstaas gevist en met één hengel tegelijk (meerdere hengels bij je hebben is toegestaan).

Wie gaat de grootste big three pakken?

Behalve royale geldprijzen ook tot de nok toe gevulde prijzenpakketten.

Wil je meedoen aan één wedstrijd dan kost je dat 35 Euro, bij 3 wedstrijden wordt dat 100 Euro. Ga je voor de volle competitie, dan betaal je 130 Euro, dat is inclusief meetlat, drankbonnetje en een goodiebag. Win je een enkele wedstrijd dan win je 70,- aan shoptegoed bij De Goeie Visser, plus een roofvispakket! Win je de competitie dan win je maar liefst €200,- aan shoptegoed plus waanzinnige roofvismaterialen. Tot zover even de hoofdprijzen, maar er zijn talloze andere prijzen te winnen, klik HIER.

 

Schrijf je nu in voor de Benelux Lure Contest. Dat kan in de winkel, adres: Dendermonde Steenweg 247, 9070, te Destelbergen (B) of je stuurt een mail naar beneluxlurecontest@gmail.com met vermelding van je naam, telefoonnummer en eventueel sponsor. Klik HIER voor alle informatie.