GRATIS scheuren over de Randmeren met Suzuki

24/05/2019
GRATIS scheuren over de Randmeren met Suzuki

Niet bekend met het vissen vanuit een boot, geïnteresseerd in buitenboordmotoren, in het bijzonder die van Suzuki of wil je op zondag gewoon ffies lekker over het water heen scheuren 😛 zorg dan dat je zondag a.s. op de Suzuki Proefvaardag erbij bent.

Suzuki pro-staffer Sean Wit, net terug van een lange vistrip uit Zweden. At your service 🙂

Tijdens de Suzuki Proefvaardag kun je zelf de Suzuki buitenboordmotoren achter diverse boten op het water ervaren. Net als voorgaande jaren vindt de Proefvaardag plaats bij Marina Eemhof in Zeewolde: de ideale locatie om alle verschillende motoren én boten uit te proberen!

Totale beleving

Suzuki’s lijn aan innovatieve buitenboordmotoren – met vermogens uiteenlopend van 2,5 Pk tot de indrukwekkende DF350A met 350 pk – is tijdens de Suzuki Proefvaardag uit te proberen op een breed scala aan boten. Van stijlvolle sloepen en rubberboten met een lichtgewicht aluminium bodem, razendsnelle RIB’s en natuurlijk visboten: alles is aanwezig zodat je het zelf kunt ervaren!

Natuurlijk ook ruim aandacht voor visboten en bijbehorende motoren.

Voor iedere watersporter

Rustig genieten van een mooie tocht in een sloep, een spannende vistrip of juist een sportieve dag op een wakeboard achter de boot … Suzuki weet waar iedere watersporter van geniet en op die filosofie bouwen we onze producten.

Een dag vol outdoor spektakel!

Tijdens de Suzuki Proefvaardag kan iedereen, van jong tot oud, de boten en buitenboordmotoren van Suzuki helemaal zelf beleven. Bovendien zijn Sony en foto- en videospecialist CameraTools deze dag aanwezig met een stand en kun je een workshop  fotografie volgen.

Deelname aan de Suzuki Proefvaardag is helemaal GRATIS!

Datum: Zondag 26 mei 2019
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Locatie: Marina Eemhof, Slingerweg 9, Zeewolde