Klassiek kunstaas in een modern jasje- River2Sea Worldwide Spoon

18/05/2022
Klassiek kunstaas in een modern jasje- River2Sea Worldwide Spoon

Lepels zijn duidelijk wat naar de achtergrond geschoven de laatste jaren door alle moderne jerkbaits, shads en spinnerbaits. Maar is dit terecht? River2Sea vindt duidelijk van niet en blaast dit klassieke stuk kunstaas nieuw leven in. Lees hier over de Worldwide Spoon!

Velen van jullie zullen River2Sea wel kennen van de Whopper Plopper. Zeker in Frankrijk worden daar prachtige meervallen op gevangen en die geven hartverzakkende aanbeten zo in het oppervlak! Maar dit is heus niet de enige topper in het assortiment.

Sinds kort is deze lepel ook te krijgen in de kleur ‘Powder’.

Met een gewicht van 28 gram en met een lengte van 13cm is de Worldwide Spoon breed inzetbaar op zowel groot als klein water. Deze lepel was al verkrijgbaar in vier sexy kleurtjes maar onlangs is er een nieuwe kleur bij gekomen! De kleur ‘Powder’.

Zie de stinger rechtsboven. V0or snoek zouden we aanraden om deze te verwijderen.

Uniek voor deze lepel is dat hij geleverd wordt met een assist hook bovenaan de lepel. Voor bepaalde visserijen wellicht een meerwaarde, voor snoek minder. Ga je met de World Wide Spoon op snoek aan de slag, dan raden we aan om de assist hook te verwijderen. De actie van deze lepel is zeer onvoorspelbaar en daar zit dan ook de kracht. Zeker als je wat tikjes met je hengeltop geeft, zal de Worldwide Spoon alle kanten op schieten.

In Frankrijk zijn ze er al helemaal gek van. 

Nog niet heel lang geleden heeft Lau Boom, destijds van Roofmeister, nu van Kanalgratis.nl, dit kunstaas met succes getest. Klik HIER.

Laat je je lijn even slap vallen, dan danst de lepel mooi naar beneden van links naar rechts. Zeker op wateren waar veel gevist wordt, is de kans groot dat deze lepel net dat beetje extra kan geven om die moeilijke rover over de streep te trekken.

Meerval op de Worldwide Spoon

Als laatste vonden wij een leip filmpje op de Facebook pagina van River2Sea waarin er een meerval wordt gevangen op de Worldwide Spoon. Hoe ziek is dat?

 

Het is tijd dat deze vergeten stukjes kunstaas weer nieuw leven krijgen of niet Roofmeisters? Klik HIER voor bestelinformatie. Voor meer gave filmpjes en foto’s van onder andere de Worldwide Spoon, check dan zeker even de Facebook pagina van River2Sea!