ROOFMEISTER ON TOUR – Op bezoek bij Visdeal

16/01/2019
ROOFMEISTER ON TOUR –  Op bezoek bij Visdeal

Koopjesjagers zijn al jaren bekend met Visdeal, maar inmiddels is Visdeal véél meer dan een website met zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Zo werken ze tegenwoordig samen met regelrechte A-merken, en kun je er terecht voor tips & tricks om je visserij een boost te geven. Aanleiding genoeg voor Roofmeister om een bezoekje te brengen aan Visdeal.

Team Roofmeister

Roofmeister Sjoerd Beljaars kreeg bij Visdeal een uitgebreide rondleiding van roofviscrack Chris Chew, dat niet alleen; ook somde Chris 4 redenen op waarom jij je als roofvisser absoluut moet aanmelden voor de Visdeal nieuwsbrief. 

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkele deal. Klik HIER, scroll naar beneden en voer je E-mail adres in. That’s all!

 

In deze video 4 redenen waarom je je aan moet melden voor de Visdeal nieuwsbrief!  

Een team van sportvissers met hart voor de zaak, 110% klantgericht en diehard sportvissend! Rechts Chris Chew die ons de rondleiding heeft gegeven. 

De levertijd bij Visdeal is speedy gonzalez. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, kun je het pakket binnen 3 werkdagen bij je thuis verwachten. Wanneer je bestelt bij de reguliere webshop (klik HIER)  kun je erop rekenen dat de bestelling al de volgende dag in huis is!

Gaat er onverhoeds iets mis met je bestelling, aarzel dan vooral niet om de telefoon te pakken. De helpdesk zit klaar om eventuele problemen snel en goed op te lossen. Mocht je vragen hebben over vistechnische zaken, pick up the phone, en je zult verder geholpen worden met je visserij.  

Een gloednieuwe website met een eindeloze reeks met niets dan aantrekkelijke roofvisdeals! 

Natuurlijk blijven die kortingen bij Visdeal het meest interessant. We hebben het hier niet over 10 of 20 procent, maar 50, 60 en soms zelfs 70%! En we hebben het hier echt niet over kleine merken. Denk aan Fox Rage, Abu Garcia, Savage Gear, Reins, Daiwa, Delalande, Gamakatsu, Illex, Rapala, Shimano, Megabass, Westin en veel meer gerenommeerde roofvismerken.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkele deal. Klik HIER, scroll naar beneden en voer je E-mail adres in. That’s all!

 

De laatste jaren heeft het bedrijf Visdeal een ware metamorfose ondergaan. Momenteel is Visdeal actief in 6 landen, en er zijn meer dan 360.000 vissers die de nieuwsbrief ontvangen! Visdeal staat bekend om het dagelijks aanbieden van zéér scherpe deals. Tegenwoordig ligt de focus steeds meer op het aanbieden van merken uit het hogere segment. Klik HIER voor de gloednieuwe website, en meld je gratis aan voor de nieuwsbrief!