Open deur dagen met bizar veel roofvismerken en tal van demo’s – HENGELDISCOUNT

06/05/2019
Open deur dagen met bizar veel roofvismerken en tal van demo’s – HENGELDISCOUNT

Op zoek naar bepaald kunstaas, bij Hengeldiscount in Oldemarkt zul je niet langer verder hoeven te zoeken. Hier een bizar groot assortiment aan kunstaas met een eindeloze reeks aan bekende en minder bekende merken. Ben je er nog nooit geweest, zet dan vrijdag 17 en/of zaterdag 18 mei in je agenda. Dan organiseert deze gigantische roofviswinkel open dagen met aantrekkelijke aanbiedingen en tal van demonstraties!

Geloof maar dat de kunstaasfreak hier aan zijn trekken komt.

Grandma’s in verschillende groottes en kleuren. Klik op de foto.

Die gesloten tijd gaat ons roofvissers niet in de koude kleren zitten, maar gelukkig zitten we al ruim over de helft. Hengeldiscount heeft alvast een feestelijke sfeerproeverij in petto voor het nieuwe seizoen, twee super gezellige open deurdagen.

Roofvistoppers van het eerste uur, Gerald Vierhout en Hendry Vis.

Niet zomaar, op deze dag staat sowieso het roofvissen centraal. Dat is ook hetgeen waar deze winkel bekend om staat. Leuk en interessant zijn de talloze demo’s met o.a. niemand minder dan Team Hengelsportdiscount met Hendry Vis en Gerald Vierhout. Deze toppers hebben de Predator Tour 2018  gewonnen en twee NKS-titels op hun naam staan.

Zij zullen beide dagen aanwezig zijn met hun volledig uitgeruste visboot. Vraag ze het hemd van het lijf over hun super geavanceerde Lowrance dieptemeter, het pelagisch vissen of hoe je nu het best die Carolina rig kunt gebruiken.

Hendry en Gerald zullen beiden aanwezig zijn en nemen hun boot mee!

Ook zal Rocky van Duijvenvoorde acte de présence geven. Deze prostaffer van Freestyle kan je alles vertellen over Streetfishing. Van het licht bepakt zo efficiënt mogelijk de straatwateren onveilig maken tot alle finesse technieken. Rocky zal zaterdag aanwezig zijn.

Rocky van Duijvenvoorde voor alles wat met Streetfishing te maken heeft.

Wil je een kunstenaar aan het werk zien, kom dan op zaterdag langs voor Derk van der Molen, de Kunstaasdokter. Deze specialist weet van elk stukje kunstaas ware kunst te maken. Bij aankoop van een plug tijdens deze dag heb je de mogelijkheid om er een eigen exclusieve plug van te laten maken.

Laat Derk van der Molen je nieuw aangeschafte kunstaas iets exclusiefs meegeven.

Voor uitleg over de ingenieuze Humminbird fishfinders en Minn Kota zal Robert Poelwijk aanwezig zijn. Deze snoekbaarscrack kan je op zaterdag met zijn volledige ingerichte visboot uitleg geven over alles wat je moet weten over fishfinders.

Robert Poelwijk neem je mee in de wondere wereld van fishfinders.

Voor eigen bouw spinners zal Anne Brommer (aanwezig op zaterdag) de nodige inspiratie kunnen bieden. Deze spinnerbouwkoning kan alle denkbare spinner creaties voor je bouwen. Geen snoek is veilig met dit kunstaas!

Anne Brommer, een wizzard op het gebied van zelf spinners maken!

Er worden deze dagen demonstraties gegeven in onze waterbak en aan de inwendige mens is ook gedacht. Van koffie, thee, fris  biertje tot onze bekende Oma’s gehaktballen. Dus kom langs, kijk, beleef & profiteer!

Buiten een gigantische waterbak waar het nodige kunstaas zwemles zal krijgen tijdens deze open deurdagen.

De standaardmerken, maar ook exclusieve minder bekende merken. Bij Hengeldiscount zul je beide en masse aantreffen.

Hengeldiscount Gigant (ca. 1200 m²) is gevestigd in Oldemarkt. Oldemarkt is een klein dorpje in de kop van Overijssel op de grens van Friesland en is omgeven door prachtig viswater. Er bevinden zich twee trailerhellingen in onze straat. Klanten die een bezoek aan de winkel plannen kunnen dit dus prachtig combineren met een dagje vissen of andersom. Neem ook eens een kijkje in de vernieuwde webshop. Klik HIER.

Hengeldiscount Gigant
Dwarsveld 1
8375ED, Oldemarkt
0561-450535