Place to be voor exclusieve zeebaarspluggen

16/06/2020
Place to be voor exclusieve zeebaarspluggen

Voor de echte liefhebbers, zeebaars hardbaits die tot in de puntjes afgewerkt en moeilijk te verkrijgen zijn. Het Loze Vissertje te Zelzate heeft echt van die wanna haves ingeslagen. Next level pluggen die tot in de perfectie ontwikkeld zijn. Klik HIER. Onderstaand alvast een selectie.

 


 

Patchinko 125 van XORUS

De Patchinko 125 van XORUS is de topper sinds jaren in de Franse oppervlakte visserij op zeebaars.  Deze plug heeft een specifieke vorm die in het water een crazy actie maakt en de vis door het dolle heen laat gaan. Door zijn slanke lange vorm is dit een ideale plug om afstand te kunnen werpen. Verkrijgbaar in 10 en 12,5 cm en in diverse kleuren. Klik HIER.

 


 

Asturie 90 van XORUS

De 9cm Asturie heeft een geweldige en overdreven long slide, links/rechts actie. De Asturie is niet zozeer een oppervlakte plug, maar vis je net onder het wateroppervlak, een subwalk dus 🙂 De ingebouwde kogel is voornamelijk te horen in de kantelende beweging. Door de aerodynamische vorm is dit aas ondanks zijn relatief lichte gewicht goed te werpen. Klik HIER.

 


 

Seabass College 105F van TACKLE HOUSE

De Seabass College 105F van TACKLE HOUSE is een minnow speciaal voor de zeebaarsvisserij en van Japanse topkwaliteit. Speciaal ontworpen wanneer de visserij taai is. Voorzien van een systeem met magnetische voortstuwing. Loopt ongeveer 30 cm diep en is ook ideaal om mee te trollen. Klik HIER.

 


 

Feed Shallow Floating 128 van TACKLE HOUSE

De Feed Shallow Floating 128 van TACKLE HOUSE is een must have plug voor elke zeebaarsvisser. Het is een japanse ondiep duikende plug van hoge kwaliteit die zich tot een diepte van 30 cm onder het water oppervlakte beweegt. De hoofdactie van deze plug is de natuurlijke head-roll. Je kunthem zeer traag inhalen of een walk the dog actie meegeven. Een topper van formaat. Klik HIER.

 


 

Chatter Beast van ILLEX

 

De Chatter Beast van ILLEX bestaat al weer een tijdje en kun je gerust een classic noemen. Een perfect links rechts uitslaande actie plus ratelkogels die in speciaal ontwikkelde kamers zitten voor maximaal geluid. In Frankrijk al jaren een hit! Tijd om datzelfde in ons land te creëren. Klik HIER.

 


 

Tide Minnow 90 van DUO

De Tide Minnow 90 van DUO is een prachtige drijvende fat minnow plug voor het vissen op zeebaars in de oppervlakte. Doordat deze plug kort en iets dikker is, komt ie goed tot zijn recht op korte worpen langs bijvoorbeeld stenen.  Ook verkrijgbaar in een lange slanke variant de Tide Minnow 120 Slim. Klik HIER.

 

 

Natuurlijk kun je bij Het Loze Vissertje ook terecht voor de wat bekendere namen en hebben ze tal van andere roofvisproducten in hun gamma.