***ROOFMEISTER VIDEO*** De top 3 crankbaits van Luc Coppens

30/01/2020
***ROOFMEISTER VIDEO*** De top 3 crankbaits van Luc Coppens

Onlangs hebben we een spraakmakende video gepubliceerd waarin roofvis icoon Luc Coppens compleet los ging met kleine crankbaits. De ene vis was nog niet teruggezet of de volgende rover diende zich al weer aan. In deze korte video legt hij exact uit met welke drie plugjes jij ook zo’n dag kunt beleven.

Klik hier voor de grote video, inclusief de live aanbeet en vangst van een 116 cm METERSNOEK. Klik HIER.  Onderstaand nog een beschrijving van de plugjes apart.


Rawbite 7

De Rawbite  (7 cm) van Westin is super effectief als het aankomt op het verleiden van roofvis. Dit stukje kunstaas doet zeker niet onder voor zijn grote broer, de gewone Rawbite. De Rawbite staat zijn mannetje dankzij zijn zeer agressieve actie.

 


 

Babybite DR

De Westin Babybite is echt een snoepje. Althans zo zien de rovers hem: Als een lekkere snack voor tussendoor. De Babybite heeft een strakke zwemactie met precies genoeg gekkigheid om zelfs de meest achterdochtige jagers te verleiden.

Dankzij zijn lage soortelijk gewicht is deze plug super geschikt voor een stop & go spinactie, maar ook constant binnendraaien geeft goede resultaten. De Babybite is er in een SR (Shallow Running) en een DR (Deep Running) versie.

 


Bullybite

De Westin Bullybite is perfect voor het belagen van allerlei soorten rovers. Deze kleine maar brede plug heeft een zeer agressieve actie die bijna onweerstaanbaar is voor hongerige rovers. De Westin Bully Bite is gemaakt van stevig ABS materiaal en uitgerust met vlijmscherpe dreggen.

 

Klik HIER voor verkooppunten voor deze baars-, snoekbaars- en snoeksnoepjes 🙂