Sean Wit over zijn SUZUKI – Profiteer nu van exclusieve SUMMER DEALS

27/08/2019
Sean Wit over zijn SUZUKI – Profiteer nu van exclusieve SUMMER DEALS

Voor degenen die op het punt staan om een buitenboordmotor aan te schaffen, in welke categorie dan ook, profiteer nu nog van de Suzuki Summer Deals. Een actie die nog loopt t/m zaterdag 31 augustus.

Tijdens de Suzuki Super Summer Deals profiteer je van een voordeel van € 75,- op de fluisterstille Suzuki DF2.5, oplopend tot een voordeel van wel € 250,- op de krachtige en zuinige Suzuki DF8. Hierdoor vaar je al met een Suzuki vanaf € 775,-!

 

 

Een Suzuki voor ieder wat wils. Klik op de afbeelding voor een wijde range aan buitenboordmotoren.

Bij aanschaf van een combinatie, een Suzuki-buitenboordmotor mét een Nimarine- of Suzumar-boot, ontvangt je nu nog eens € 150,- extra korting! Klik HIER voor meer informatie en HIER voor Suzuki dealers.

 

Waarom een Suzuki?

Het is niet voor niets dat Suzuki voor het 11e jaar op rij is uitgeroepen tot marktleider buitenboordmotoren in Nederland. Licht, compact, stil en uiterst betrouwbaar, dat zijn de eigenschappen die Suzuki tot populairste buitenboordmotor maken.

Roofvisicoon Sean wit: “Eigenlijk onnodig te zeggen, ik ben blij en trots dat ik als ambassadeur onderdeel uit mag maken van het Suzuki team.” Onlangs heeft Sean een avontuur achter de rug in de Zweedse wildernis, waar hij een adembenemende film van heeft heeft gemaakt.

Een steun en toeverlaat tijdens avontuur door weer en wind.

Het werkpaard van Sean in Zweden. De Suzuki ATHL 115 Pk. Betrouwbaar, power en energiezuinig.

Je kunt je voorstellen dat je 110% op je uitrusting moet kunnen vertrouwen tijdens zo’n onderneming en de buitenboordmotor is dan geen uitzondering. Sterker nog, dit vormt de ruggengraat van zo’n avontuur door weer en wind. De Suzuki ATHL 115 Pk is dan ook Seans steun en toeverlaat tijdens deze enerverende trip en op de video roemt Sean zijn werkpaard om zijn prestaties, betrouwbaarheid en zuinigheid.