Visreis.nl – Belangrijke mededelingen voor visreizigers

30/04/2020
Visreis.nl – Belangrijke mededelingen voor visreizigers

Het zijn drukke tijden bij Visreis.nl. Drukker dan ons lief is en met zaken waar we ons liever niet mee bezig houden. Maar we kunnen het niet veranderen en in deze tijden waar de reisbeperkingen enorm zijn, zijn we druk met het annuleren en verplaatsen van geboekte visreizen van onze gasten.

Door Joris Nieuwenhoff

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat iedereen gezond blijft en ik zie op verschillende mediakanalen dat toch ook een aantal klanten en andere vissers geraakt zijn door het virus. Voor hen geldt: heel veel beterschap en een spoedig herstel. En voor de rest geldt: Blijf gezond en houd een beetje rekening met elkaar!

Nu drukker dan ons lief is, maar we doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te regelen!

We hebben een speciale policy opgesteld voor onze gasten: In navolging van de meeste luchtvaartmaatschappijen bieden wij onze gasten de mogelijkheid om zonder extra boekingskosten de visreis te verplaatsen binnen een periode van 365 dagen. Dit moet wel met alle betrokken partijen individueel worden afgestemd en dat doen we met iedere individuele boeking wanneer dit nodig is. Dit geldt voor alle landen waar een inreisverbod van kracht is op dat moment.

De toekomst?

Wij hebben nu alle reizen t/m eind april 2020 weten te verplaatsen voor onze gasten. Dat is zowel verplaatst naar later dit jaar als naar volgend jaar en zonder wijzigingskosten. We vragen onze gasten actief om de reis bij voorkeur naar later dit jaar te verplaatsen zodat we dan nog enige inkomsten hebben dit jaar, maar de keuze is uiteindelijk aan de gast.

Het is nog onduidelijk wanneer we weer kunnen gaan reizen naar den verre…

De visreizen die voor mei gepland staan zijn we nu aan het “voorbereiden” met onze gasten om te kijken wat qua data mogelijk een alternatief kan zijn. Dat is een tijdrovend werk omdat we bij iedere boeking minimaal 2 en soms wel 3 partijen moeten vragen of ze hieraan mee willen werken. En niet iedereen houdt er dezelfde regels op na. Maar over het algemeen gaat het goed en is iedereen welwillend. Vooralsnog hebben we de huidige boekingen allemaal netjes kunnen verplaatsen.

We hebben geen idee hoelang dit nog gaat duren en hoe de zaken er over twee maanden uitzien. Maar wij doen ons uiterste best om voor al onze gasten een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden. Wij gaan er van uit dat we later dit jaar de reizen weer kunnen gaan hervatten. Hoe en wanneer? Wisten we het maar. Maar zodra we meer weten kan je de relevante informatie lezen op onze speciale webpagina. Klik HIER.

Leg je visreis voor 2021 in ieder geval vast!

Gelukkig gaan de boekingen gewoon door en hebben we voor later dit jaar alweer nieuwe groepen naar Noorwegen, Zweden en Suriname kunnen bevestigen en dat is prettig in deze tijden. Maar ook voor 2021 gaat het gewoon door en aangezien door de huidige verplaatsingen de druk in die periode aanmerkelijk groter wordt, is het raadzaam om je visreis voor 2021 zo snel mogelijk vast te leggen. Het wordt namelijk echt druk!

>HEEL BELANGRIJK<

Kies voor een professioneel reisbureau wat een reisgarantieregeling aanbiedt aan haar gasten. Dat is wettelijk verplicht, maar er zijn in Nederland nog steeds visreisbureaus die hier niet over beschikken.

Kies voor een organisatie die een reisgarantieregeling kan bieden. 

Gaat het reisbureau failliet of een van de leveranciers dan kun je fluiten naar je geld en dat is niet nodig. Goede visreisbureau ’s zijn aangesloten bij een koepelorganisatie en bieden een reis-garantieregeling. En in dit soort bizarre tijden, maar bijvoorbeeld ook bij pilotenstakingen, natuurrampen, lokale opstanden etc. kun je maar beter je visreis geboekt hebben bij een reisbureau. Wij gaan vervolgens aan de slag om alle zaken voor de gasten zo goed mogelijk op te lossen en ondersteuning te bieden. Dat is waardevolle ondersteuning en hulp als de nood aan de man is. Dus boek daarom je visreis bij Visreis.nl!