Welke VISREIS ga jij voor volgend jaar uitkiezen?

14/04/2020
Welke VISREIS ga jij voor volgend jaar uitkiezen?

Mogen we voorzichtig positief zijn over de bestrijding van het Corona virus? Jazeker, op veel plekken zien we de dat groeicurve afvlakt. We zijn er nog niet, maar mogen toch optimistisch zijn. Dat zelfde geldt voor de toekomst. Ja, er zullen dingen veranderen, maar desalniettemin mogen we ons verheugen op het ‘normale’ leven. En ja, daar horen ook mooie visreizen bij. 

Ondanks de Corona crisis is Visreis.nl druk geweest met plannen van de groepsreizen voor het komende jaar. Hoe vet om met een groep van gelijkgestemden het avontuur op te zoeken onder deskundige begeleiding. Check hieronder de lijst voor 2021 die al klaar staat en waar jij je voor aan kunt melden!

 


 

Colombia popping en jigging  8 t/m 16 maart 2021 aan de grens met Panama aan de westkust van Colombia. Max 7 personen en 1 begeleider op tonijn, cubera snapper, roosterfish, snook, amberjack, groupers etc in een waanzinnig mooie omgeving.

 


 

Colombia jungle 16 t/m 26 maart 2021  midden in de adembenemende jungle van de Amazone. Max 9 personen en 1 begeleider in een waanzinnig avontuur op monster peacock, payara, sardineta etc diep in de jungle van Colombia.

 


 

Wout Van Leeuwen Noorwegen festival 25 mei t/m 1 juni 2021 in Salstraumen Noorwegen. Al 11 jaar een topreis die ieder jaar is volgeboekt. Max 37 deelnemers en 3 begeleiders vissen op kabeljauw, heilbot, zeewolf, koolvis, schelvis, leng etc.

 


 

HOOKED Noorwegen Cup 25 mei t/m 1 juni 2021 in de Zanzibar Inn in Lauvsnes Noorwegen. Nieuw in het assortiment en onder auspiciën van hengelsportzaak Hooked net over de grens in Belgie. Max 52 deelnemers en 2 begeleiders vissen op koolvis, kabeljauw, heilbot, zeewolf, schelvis, leng etc.

 


 

Nipro Noorwegen festival 22 t/m 29 juni 2021 in Skjervoy Noord Noorwegen. Onder auspiciën van hengelsportzaak Nipro in Noor Nederland. Max 42 deelnemers en 2 begeleiders vissen op kabeljauw, koolvis, heilbot, zeewolf, schelvis, leng etc.

 


 

BEET IJsland festival  van 24 aug t/m 2 sept in Flateryi IJsland. In 2020 was deze groepsreis in no time uitverkocht dus wees er snel bij voor maximaal 52 deelnemers en 2 begeleiders vissen op kabeljauw, koolvis, heilbot, zeewolf, schelvis, schar etc.

 


 

Hart Heilbot Fishtival van 7 t/m 14 september 2021. Ook deze groepsreis is een van de langstdurende tot op heden en ieder jaar nemen er veel vissers graag deel aan dit spektakel.

 


 

 

En mocht jouw visreis van dit jaar naar Noorwegen in het water zijn gevallen dan kun je je altijd nog aansluiten bij het Raven Noorwegen festival van 1 t/m 8 oktober dit jaar. Klik HIER. Er zijn nog plekken beschikbaar en zo kom je toch nog aan het vissen in Noorwegen toe dit jaar. Dus waar wacht je nog op? Neem snel contact op via info@visreis.nl en meld je aan voor jou groepsreis.