Westin domineert World Predator Classic

02/07/2019
Westin domineert World Predator Classic

Afgelopen zaterdag vond de grote finaledag plaats van de WPC driedaagse te Hellevoetsluis. De World Predator Classic staat te boek als een lastig te winnen competitie. De score van elke dag apart wordt verwerkt in  de eindscore. Vis je een slechte dag, dan kun je het al vergeten. Westin heeft een topprestatie geleverd met een 1e en 2e plek en een derde plek in het teamklassement.

De Tsjechen Radek Filip and Martin Stepka van Westin sleepten de eindzege binnen. Hun uitgekiende plan en tot in de tenen uitgewerkte vistechnieken bleken uiterst succesvol te zijn . De laatste dag werden ze 3e en dat was genoeg voor de eindoverwinning.

Westin wederom torenhoog op het erepodium met v.l.n.r. Luc Coppens, Jeroen Eijssens, Radek Filip, Martin Stepka, Frank Bussmeyer en Enrico Di Ventura.

Luc Coppens, die de WPC al tweemaal heeft gewonnen, werd tweede. Dit keer viste Luc met visgids en Westin pro-staffer Jeroen Eijssens en heeft dit team het Radek en Martin tot het laatste moment aan toe lastig gemaakt. Sterker nog, tot 7 minuten voor het eindsignaal stonden Luc en Jeroen bovenaan, totdat Radek en Martin vlak voor de eindstreep nog de winnende snoek wisten te vangen.

De winnende snoek van Radek en Martin, vlak voor het einde.

Het benoemen waard dat Westin domineert op de WPC. Een overzicht van de winnaars:
2019 – Radek Filip / Martin Stepka
2018 – Enrico Di Ventura / Frank Bussmeyer
2015 – Luc Coopens / Jeremy Staverman
2014 – Luc Coopens / Jeremy Staverman