Zo volg je LIVE het allergrootste roofvisevent – Predator Tour 2022

20/05/2022
Zo volg je LIVE het allergrootste roofvisevent – Predator Tour 2022

Op 30, 31 Mei en 1 juni gaat het grootste roofvisspektakel van Nederland weer van start. Het Europees kampioenschap roofvissen, genaamd de Predatortour.

Elke editie weer gigantische snoeken. Volg het op het live leaderboard.

Vanuit heel Europa komen er roofvissers naar Dordrecht (Biesbosch) toe, alwaar het evenement gaat plaats vinden. In editie 2022 zullen er ongeveer 150 boten aan de start verschijnen die gaan strijden voor de titel: Europees roofvis kampioen 2022.

De Nederlandse Deltawateren zijn overal beroemd om haar grote baarzen.

Er zal gevist worden op snoek, snoekbaars en baars. Per vissoort moeten er drie stuks gevangen worden. Iedere centimeter is een punt, het team met de meeste punten wint de wedstrijd. Dit alles is LIVE te volgen op de website van de Predatortour (leader board) en/of de gratis Predatortour Web App.

Wie gaat dit keer de grootste snoekbaars vangen?

Tevens zal de top 10 in het klassement een marshall aan boord krijgen die live verslag doet van het team. Gedurende de gehele dag worden de toeschouwers op de hoogte gehouden middels het live leaderboard en de live stream op Facebook.

Een supervette prijzenpot van in totaal maar liefst €50.000,-!!!

Op woensdag avond (1 juni) zal er voor de top 20 prijzen zijn, en weten we wie zich Europees roofvis kampioen mag noemen. Het totale prijzenpakket zal rond de €50.000 liggen.

 

Alle reden om dit giga event te volgen Roofmeisters!!! Voor de website klik HIER. Straks voor de livestream, klik HIER. Voor de (gratis!) webapp, klik HIER