Bass Master Classic held – Mad man Mike Iaconelli wint wedstrijd in Spanje

19/10/2019
Bass Master Classic held – Mad man Mike Iaconelli wint wedstrijd in Spanje

Ja, roofviswedstrijden zijn groeiende in populariteit in Europa, maar nog van een ander kaliber dan in dat knotsgekke Amerika. Echter, de kruisbestuiving is begonnen met de deelname van niemand minder dan Bass Master Classic winnaar Mike Iaconelli aan een bass wedstrijd in Spanje.

Mike is misschien wel de meest flamboyante bass grootheid in de USA die zijn enthousiasme en teleurstelling niet bepaald onder stoelen of banken steekt. Check de video hieronder 😛

Onlangs heeft Abu Garcia een gloednieuwe reel-molen en hengelrange gelanceerd, de ‘Ike®’ signature serie, mede ontwikkeld door Mike Iaconelli himself en speciaal bedoeld voor de Europese markt. HIER al verkrijgbaar (aankomende week meer op deze website).

Mike Iaconelli met een eigen reel-molen en hengel reeks onder de vlag van Abu Garcia.

Alleen al vette looks van deze gloednieuwe range.

Ter gelegenheid van deze exclusieve productlaunch heeft Mike een plek vrijgemaakt in zijn drukke agenda om mee te vissen met het grootste bass toernooi in Europa, de de Soner Nitro Cup te Spanje op 21 en 22 september. Dit grootste event vindt plaats op het gigantische stuwmeer Cijara in de ruige regio Extremadura.

Mike Iaconelli & Bastien Nicolay op numero uno!

Nummer 1 en 2 voor teams Abu Garcia.

Een deelnemersveld met veel internationale toppers en in totaal 113 teams en 226 deelnemers en twee Abu Garcia teams. Er zou geen mooiere lancering denkbaar kunnen zijn dan dat Team Mike Iaconelli & Bastien Nicolay de zege in de wacht zou slepen. Dit gebeurde en dat niet alleen. Op nummer twee op het erepodium nog een Abu Garcia team, namelijk Matthias Lothy & Arnaud Rizzi.

Matthias Lothy & Arnaud Rizzi behaalden het zilver.

Het spreekt voor zich dat beide teams visten met de nieuwe Ike serie. Dat niet alleen, er werd ook succesvol gevist met de top creature Powerbaits van Berkley. Softbaits waarmee in Nederland momenteel goede zaken worden gedaan bij de visserij op grote baars. Klik HIER.

 

Mike, als je dit leest, namens Roofmeister gefeliciteerd met deze Europese overwinning. Heb je tijd voor eens een vette visreportage in de Lage Landen, at your service 😛