De meest kleurrijke RM Inside ever – De mooiste baarzen van 2020/21

09/05/2021
De meest kleurrijke RM Inside ever – De mooiste baarzen van 2020/21

Yooo Roofmeisters, in de startblokken voor een nieuwe week. Roofmeister Inside, at your service 😛

 


***ONZE NIEUWSTE MEGAVIDEO***

Arend van der Heijden van Rapala/Storm mogen we gerust een regelrechte expert noemen als we het hebben over de pelagische visserij. En dan niet alleen op grote snoekbaars, net zo goed op snoek. Roofmeister Bo Staartjes stapte op bij Arend en zijn vismaat Martijn Reitsma. Samen met hen beleefde Bo een nachtelijke sessie sharp shooting op de grotere roofvissen des water.


 

Deze editie geen ellenlang betoog van Roofmeister Sjoerd Beljaars, vanwege een korte vakantie. Lucky you 😛

 


 

Baarzen wall of fame

Of jullie je mooiste baarzen konden insturen? Dat hebben we geweten. Meer dan 50 inzendingen. Wauw. We vielen van onze stoel. De ene nog mooier dan de ander en des te moeilijker om een selectie te maken van 20, maar met bloed, zweet & tranen is het weer gelukt.

De volgende reeks aandacht voor jullie mooiste foto, maar dan niet van een vangst. Denk aan panorama, close up, productfoto, dril, blooper, etc. Wil jij je foto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen  🙂

Chjanoy Kromo: “De laatste dag vh seizoen naar een voor mij nieuwe plas geweest. Heel mijn vissend netwerk aangeschreven en niemand kon mij hier iets over vertellen. Maar ik wist het zeker: kijkend naar de kaart MOET hier dikke baars zitten.” En jawel Chjanoy, wat een beauty en wat een kleurrijke plaat man! Tof!

Devin Kant: “Dikke baars van 47cm op de twitchbait!” Mooi zulke vissen vanaf de kant. Mooi ingeflitst met tegenlicht, daar herken je de goede fotograaf 🙂 Jammer van de scherpte, maar vrezen dat het een FB fuck up is. 

Glenn Sierra: “Pb op de 9 cm ShadTeez. Met dank aan Ruben.” Als ze niet langer worden,dan maar in de hoogte Glenn! ‘Big shouldered perch’ zou Mads Grosell zeggen.

Jeroen Seels: “50 cm goud.” Absoluut de meest bijzondere vangst in deze reeks Jeroen. Allememachies! Een koi baars! Insane!

Johnny Koekerits: “Mooi contrast! Mooie baars, maar ook vooral mooie foto al zeg ik het zelf.” Dat mag jij zelf zeggen Johnny, want het is een mooie foto!

Jorian Eichholtz: “PR baars voor Fos! Zelf gevangen op een made. Vanaf nu kunnen ze alleen maar groter worden .” Ha ha machtig! Check die trotse blik. Dit vraagt om meer en groter! Mooi om te zien waar de 50’ers vandaan komen 🙂

Jouke Jansma: “Net over de 50 cm.” Bizar massieve vis Jouke en qua kleur een beetje vaal, maar dat laat weer zien wat een oude strijders het kunnen zijn…

Koen Van Rijen: “Gevangen met de C rig in het vroege najaar. Wadend in het Haringvliet. Zalig zo in de avond.” Met al dat rivierplassen geweld zouden we bijna dat legendarische Haringvliet vergeten Koen. Mooi plaatje zo met dat giga water op de achtergrond.

Lesley Maessen: “Een oude strijder. Met heel wat strijd op de Sunka.” Ahhh, wij voelen bijna het bonken op de hengel bij het zien van zo’n kolos. Love it!

Luc De Groot: “Alles behalve m’n favoriete soort, maar een 50+ is toch indrukwekkend als je lekker een avondje staat te gooien met crankbaits.” Jij vangt de mooiste als je er niet gericht op vist ouwe dibbes 😛

Marc Zitvast: “Niet mijn grootste wel mijn zwaarste baars. Met 2,94 kg helaas net geen 3kg baars. En natuurlijk met de vliegenlat.” We hebben je aan het werk gezien met de vlieg Marc. Wat een kunst op zich. En wat een monster is dit man!

Marco Jagtenberg: “Afgelopen seizoen eindelijk mijn eerste 50 + baars weten te verleiden! Elke vis is welkom maar dit blijft toch speciaal dit was mijn doel en doel bereikt!” Brute plaat man! Geen baars op troebel water zogenaamd. Wij weten er alles van Marco 😛

Mark van Laarhoven: “Baars van een halve meter gevangen met een crankbait vanuit de Bellyboot.” Helaas de vis niet helemaal scherp, maar al de kleuren en contrasten maken het tot een plaat om lang naar te blijven kijken.

Martijn Leus: “Hele mooie gekleurde baars die superrr hard op deze plug dook! Na een sterke dril kwam hij gelukkig op land!” Geen heule grote, maar wat een kleuren inderdaad. Wauw!

Michel Dekker: “Niet de grootste, maar wel enorm fraai…” Heel vet op de plaat gezet Michel! Dat 3D effect blijft werelds.

Nando Elfring: “En dat op een steenworp afstand van ons huis.” Wat een coole foto. In een snelle blik denk je ook heel ff aan een snoekbaars. Bijzonder!

Niels Cammelot: “Eerste baars over de 50… 51 cm op vlieghengel.” Nee joh!!! En dat op de vlieg! Respect! Wat blijven die knalrode vinnen toch bruut. Echt de finishing touch bij de Perca’s!

Sander Wolf: “In de laatste week van een twee maand durende baars competitie wist ik deze mooie vis nog twee vangen. Bij het vangen van deze vis kon ik mijn eerste plaats versterken met meer punten.” Echt zo’n heerlijk Hollands plaatje! Mooi Sander!

MO Ralphs: “Start 2021, nieuw PR op de goed old “on-eeten” zoals Sjoerd het zou zeggen.” Man man man, wat een bak van een vis. Zo op het oog misschien wel de meest massieve in deze RM Inside.

Sietse Nicolai Angling: “Zon op de stenen oever? Pak je jerkbaits er maar bij!” Ahhh dat zijn ze Sietse! Mooi en bijzonder licht!

 


 

***Foto van de week***

Marius Mudde: “Een paar dagen voor het gesloten seizoen een prachtige baars van 51cm gevangen. Tof om dit samen met m’n vismaat Sebastiaan Johanneke Verdoorn te vangen die ook nog eens prachtige foto van maakt!” Prachtig? Deze is next level Marius! Een schilderij. Op een of andere manier optimaal gebruik gemaakt van het licht. Alles klopt! Horizon recht, iets dat hangend over de reling van de boot geen sinecure is. Soms is een lage scherpte diepte mooi, maar hier is ie hoog en dat geeft dit heerlijke totaalplaatje nog meer glans!

 


 

Wil jij je ‘vangst’foto terugzien in Roofmeister Inside, drop hem dan in de comments bij ons vangstenbericht dat we elke maandag om 14:00 uur op onze Facebookpagina plaatsen.