Ga jij op vis vakantie in eigen land? Met welke visgids wil je op pad?

19/05/2020
Ga jij op vis vakantie in eigen land? Met welke visgids wil je op pad?

We gaan er van uit dat je inmiddels wel bekend bent met Resort Città Romana in Hellevoetsluis. Dit fantastische resort ligt op steenworp afstand van het Haringvliet en biedt de meest ideale omstandigheden voor een visvakantie. Resort Città Romana beschikt ook over een ruim bestand aan visgidsen die je alle ins en outs kunnen vertellen en laten zien over die legendarische viswateren in de omgeving van Hellevoetsluis. Wij bieden jou de keuze, met welke visgids wil jij op pad?

Klik HIER voor een onvergetelijke visvakantie bij Resort Citta Romana.

Citta Romana, daar waar je een full package visvakantie kunt beleven. Nu inclusief speciaal arrangement.

 

 


 

VISGIDS> Jan Boomsma

Jan Boomsma vist al van jongs af aan op alle denkbare vissoorten die er in de Nederlandse wateren te vinden zijn. Van kleine witvis tot grote karpers, snoekbaarzen en snoeken. Met ruim 20 jaar ervaring heeft hij veel kennis over hoe de vissen zich gedragen en waar ze zich schuilhouden. Ook weet hij met welke materialen en technieken de vissen het beste zijn te vangen. Klik HIER.

 


 

VISGIDS> Patrick Verbrugge

Patrick Verbrugge is gespecialiseerd in het vissen op zeebaars en biedt jou de mogelijkheid om de zeebaars van je leven te vangen. Deze lokale gids is altijd op de hoogte van de laatste informatie en deelt die vol passie met jou. Er wordt vooral gevist op de snelstromende rivier de Nieuwe Waterweg en haar uitmondingen, maar ook op de zeebaars hotspot, de Europoort. Klik HIER.

 


 

VISGIDS> Herman Schuurman

Herman Schuurman brengt je naar de beste stekken. Zijn levenslange ervaring in het vissen op de Nederlandse rovers staat tot je beschikking. zijn doel is jou een mooie visdag te bezorgen. Op het Hollands Diep, het Haringvliet of het Volkerrak zijn veel mogelijkheden voor een onvergetelijke visdag. Daarnaast is het ook prachtig vissen op de rivieren de Amer en de Merwede. Herman weet de beste stekken. Zijn professionele visboot bied plaats voor maximaal drie gasten. Klik HIER.

 


 

VISGIDS> Jeroen Eijssens

Jeroen Eijssens is een fulltime visgids in Nederland en is eigenaar van JEvisgids.nl. Jeroen deelt graag zijn passie met jou om te laten zien hoe bijzonder onze viswateren in Nederland zijn. Tijdens een dag op het water met Jeroen leer je veel Tips en Tricks om de grootste vissen te vangen. Alle faciliteiten aan boord zijn vrij te gebruiken. Jeroen biedt je zelfs heerlijke Nederlandse hapjes in de middag. Jeroen heet je graag welkom op zijn boot om mooie avonturen te beleven en fantastische vissen te vangen. Klik HIER.

 


 

VISGIDS> Tjeerd van der Ploeg

Tjeerd zorgt voor een leuke ontspannen visdag op het Volkerak, Hollands Diep of Haringvliet. Technieken die Tjeerd voornamelijk gebruikt zijn verticalen, dropshot en het werpen met softbaits. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring en is gespecialiseerd in snoek, snoekbaars en baars. Bij Tjeerd ben je in goede handen om een mooie dag te beleven. Klik HIER.

 


 

VISGIDS> Pierre Johnen

De Duitstalige gids Pierre Johnen is van kinds af aan al op het water te vinden. Vroeger ging Pierre gericht op karpers  vissen. Nu zijn dat snoekbaarzen, snoeken en baarzen geworden. Pierre brengt het grootste gedeelte van zijn vistijd door op de Nedrlandse Delta wateren. Door deel te nemen aan o.a het NKS (Nederlands Kampioenschap Snoekbaars) kreeg Pierre al snel de smaak van wedstrijdvissen te pakken. De daar opgedane ervaringen zijn niet alleen een voordeel tijdens het vissen van een wedstrijd. Door snel te reageren op veel verschillende omstandigheden op het water maakt onze Pierre van elke vistrip een daverend succes. Klik HIER.

 

Om het je tijdens jouw visvakantie nog makkelijker te maken, heeft Resort Città Romana speciaal cateringopties die je kunt toevoegen aan jouw verblijf. Klik HIER. Stuur na je boeking een e-mail met de keuze uit de extra opties of stuur een e-mail om een offerte te ontvangen naar info@cittaromana.com.

Action's – Resort Citta Romana – Hellevoetsluis – Netherlands