Pareltjes van Ultimate Fishing – Dit moet je deze winter hebben

24/11/2022
Pareltjes van Ultimate Fishing – Dit moet je deze winter hebben

Ultimate Fishing is verdeler van meerdere topmerken als Megabass, Sawamura, DUO en Tenryu om maar wat te noemen. Zeker voor onze baars visserij zijn deze merken perfect en het staat stuk voor stuk garant voor hoogwaardig kunstaas als het gaat om baars en snoekbaars.

 

Baars hype> De Sleepers

Ook voor zeebaars!

De Megabass Dark Sleeper en Megabass Sleeper Gill zijn twee unieke softbaits. Deze ultra natuurlijke baits imiteren niet alleen perfect een grondeltje en een kleine zonnebaars. Ze hebben ook nog eens een zeer natuurlijke actie. Doordat de haak verstopt is en door de vorm van de shad kun je precies een grondeltje nabootsen.

Veel beter ga je een grondel niet kunnen imiteren toch?

Deze shads laten zich uitstekend door of over obstakels heen vissen want de haak zit tactisch verstopt in de rugvin. Zo kun je je aas mooi rustig over de bodem slepen zonder vuil te haken. Dit is de meest natuurlijke aanbieding van een grondel. Niet alleen baarzen zijn gek op deze baits! Ook zeebaars en snoekbaars zijn goed te vangen op deze softbaits. Lees er HIER meer over.

Voor als het nerveus mag> Megabass Blading X

Baarzen zijn op sommige momenten verzot op kunstaas met een hoge frequentie. De Megabass Blading X is een super snel vibrerend blad die je bijvoorbeeld jiggend binnen kunt vissen. Er zijn drie bevestigingspunten die elk voor een net wat andere actie zorgen.

De Megabass Blading X is een super snel trillende bladebait waar baarzen helemaal gek van worden!

Haal het alleen niet door de war met een lipless crankbait. Lipless crankbaits zijn vaak van kunststof en ietsje boller, de Blading X is dat niet. Die is echt plat, waardoor hij nog sneller trilt en iets minder water verplaatst. Hij is te krijgen in 45 mm of 50 mm in gewichten tussen de 10,5 en 28 gram. Check hem nu HIER.

 

Bewezen killer> Megabass Vision 110

Tuurlijk kan deze twitchbait echt niet ontbreken, deze twitchbait heeft zich al echt onderscheiden als een ware killer voor alle roofvissoorten. In zowel warm als koud water is deze bait goed inzetbaar. Dit komt doordat hij suspendeert, dat betekent dat hij blijft hangen wanneer je pauzeert. Door de bait met tikjes binnen te vissen, schiet deze mooi van links naar rechts. Is het kouder, laat hem dan gerust even hangen! Dit is het moment dat de baars aanvalt.

Een prachtig stukje kunstaas die echt het verschil kan maken. FOTO: Jurjen Wijnstroom.

Door de verdeling van de kogeltjes binnen in de Vision 110 kun je deze plug ondanks zijn lichte gewicht ver werpen, zelfs tegen de wind in kom je nog een eind. Ze zijn te krijgen in verschillende duikdiepten en sexy kleurtjes. Het kost wat, maar dan heb je ook echt wat in je handen. Check hem HIER.

 

Klassieke jig> Megabass Hazedong shad

Een klassieke shad op een loodkop blijft gewoon een van de beste manieren om vis te vinden. Het is een relatief snelle manier van vissen en elke rover is er goed op te vangen. Zo ook baars!

Breed inzetbaar en effectief. Jigs never fail! FOTO: Wolf van der Weij

De Megabass Hazedong Shad is voorzien van een extra dunne schoepstaart, dit zorgt voor een schitterende actie. Daarnaast is deze shad voorzien van extra grote ogen en is hij gemaakt van duurzaam materiaal. Er zijn een flink aantal kleuren te krijgen voor alle omstandigheden. Probeer het uit! Check hem HIER.

 

Met deze types kunstaas kun je in een flink aantal omstandigheden de baars belagen. Er zal altijd wel wat tussen zitten wat werkt. Check ook HIER de Instagram pagina van Ultimate Fishing NL om te zien wat er allemaal gevangen wordt!