Dit is de leukste roofviswedstrijd van NL – Schrijf je nu in!

09/04/2024
Dit is de leukste roofviswedstrijd van NL – Schrijf je nu in!

Man of vrouw, jong of oud, of je nu met een (belly)boot vist of vanaf de kant, IEDEREEN kan meedoen met de Yamaha Pro Fishing Cup op 15 en 16 juni!  Klik snel HIER. Doe jij mee aan de YPFC, dan profiteer jij van 31 mei t/m 14 juni van 20% korting bij DeRoofvisser.com!

Iedereen kan meedoen. Vorig jaar wonnen een vader & zoon de Yamaha Pro Fishing Cup. Hoe gaaf is dat?! Met wie ga jij meedoen? Klik HIER

Altijd al eens mee willen doen aan een echte roofviswedstrijd? Twee dagen fanatiek vissen met je vismaat en wie weet nog een dikke waardebon winnen, hoe vet is dat?! De YPFC is een wedstrijd voor iedereen. Pro, beginner, jong, oud, man, vrouw, wel of geen (bellyboat), iedereen kan meedoen.

Gaan jij en je vismaat met een visboot de strijd aan?

Met de bellyboat?

Of vanaf de kant? Het kan allemaal bij deze wedstrijd.

Denk jij dat jij met je vismaat hoge ogen kan gooien? Schrijf je nu in. Of wil je meedoen met je vriendin of vrouw? Wie weet is het leuk om met je vader, zoon of kleinzoon mee te doen. Het is allemaal al gebeurd en kan ook gewoon.

De vis op het meetlint met de unieke wedstrijdbadge en je vis wordt goedgekeurd!

Natuurlijk ook bijzonder dat we ons gehele land als wedstrijdparcours hebben uitgekozen. Als de vangstfoto maar op tijd ingestuurd wordt met de unieke wedstrijdbadge, die beide ochtenden wordt opgestuurd. Zie hiervoor het wedstrijdreglement, klik HIER.

Filmmaker Bo Staartjes zal weer het hele land doorcrossen voor toffe video footage.

Een groot parcours dus en dat wordt voor de razende reporter/ professioneel filmmaker Bo Staartjes niet makkelijk. Bo gaat wederom twee dagen op pad om willekeurig deelnemers op te zoeken voor het opnemen van coole videobeelden. Hopelijk ook bij jou en vismaat als jullie net een dikke bak aan het drillen zijn

Het zenuwcentrum staat al in de startblokken!

Natuurlijk zullen we net als de voorgaande edities een spraakmakend liveblog maken op Roofmeister.nl. Hier kun je alle deelnemers volgen met een live leaderboard, actuele vangsten en last but not least leuke anekdotes. Zie HIER de live blog van de finaledag van vorig jaar. Een vader & zoon wonnen hem deze editie! Kantvissers werden tweede!

 

Hoe doe je mee?

Prachtige snoek uit de editie van 2022, in 2023 moesten we deze rover uit de scorelijst schrappen, vanwege een te hoge watertemperatuur. Dat is iets om ook dit jaar weer rekening mee te houden.

Je schrijft je samen met je vismaat HIER in als team, maakt 30 Euro over en we sturen je dan z.s.m. een deelnemerspakket op, bestaande uit een verplicht te gebruiken meetlint plus twee Yamaha Pro Fishing caps. Vanaf dan is het wachten op de wedstrijddagen.

Het starterspakket om mee te doen aan de Yamaha Pro Fishing Cup. Deze deelnemer van vorig jaar had het zichzelf makkelijk gemaakt en er een meteen een meetplank van gemaakt.

Daarbij gaat het per koppel om de twee grootst gevangen snoeken*, twee grootste baarzen, twee grootste snoekbaarzen, grootste zeebaars, grootste roofblei/winde en grootste meerval. Voor wat betreft de meerval telt de helft van de totale afmeting.

*afhankelijk van de watertemperatuur wordt besloten of snoek meetelt of niet.

 

Wat kun je winnen?

De winnaars van vorig jaar op een vistrip van Yamaha Pro Fishing naar Spanje en… Ook dit jaar zit die kans er dik in. Oftewel maak je kans op een volledig verzorgde visreis!!!

Vrijwel alle roofvissoorten mee met deze wedstrijd, dus niet alleen de grote 3, ofwel baars, snoek en snoekbaars. Ook met de meerval, roofblei/winde en zelfs de zeebaars kunnen punten gescoord worden. Vang je de grootste van een bepaalde soort gedurende de twee wedstrijddagen, dan ontvang je ook nog eens een waardebon van €100,- van DeRoofvisser.com.

DeRoofvisser.com, dit jaar de sponsor van deze competitie! Alle deelnemers krijgen twee weken vooraf, dus vanaf 31 mei t/m 14 juni 20% korting op deze webshop. Hiervoor ontvang je een unieke kortingscode.

Uiteindelijk gaat het in het klassement om de hoogste eindescore, waarbij de centimeters als punten geteld worden. Worden jullie eerste dan ontvang je €500,- shoptegoed bij DeRoofvisser.com. De tweede plek krijgt €350,- shoptegoed en de nummer drie €250,-.

Durf jij het aan en ga jij voor de grootste meerval?

Ook voor de mooiste visfoto is een toffe prijs, hetzelfde geldt voor de leukste niet-visfoto en ook wordt er aan de grootste pechvogel gedacht. In alle gevallen win je een waardebon van 50 Euro.

Het lukte de deelnemers vorig jaar niet om maatse zeebaars te vangen? Dit jaar wel? Wie gaat het proberen?

Omdat we liefst zoveel mogelijk winnaars willen, kun je als koppel maar één prijs winnen. Stel, je wint overall en je hebt de grootste baars gevangen, dan win je de €500,- shoptegoed. De prijs voor de grootste baars (€100,- shoptegoed) gaat dan naar de tweede plek op de lijst met grootste baarzen.

Doe mee en maak kans op vette prijzen. Klik HIER.

Klik HIER  om naar de aanmeldpagina te gaan. Hier zie je vind je alle informatie om mee te kunnen doen. Heb je nog vragen, dan kun je die sturen naar info@roofmeister.nl. Succes!

 

***INSCHRIJVEN KAN TOT 6 JUNI***

 

De organisatie behoudt zich het recht om te allen tijde wedstrijd reglementen te wijzigen en is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade. Bijzondere aandacht voor de snoek. Mocht de organisatie het vanwege een te hoge watertemperatuur onverantwoord vinden om op snoek te vissen, dan zal deze vissoort uit het wedstrijdreglement worden geschrapt.